بوابة ايجي هلب - مركز تحميلات

بوابة ايجي هلب - مركز تحميلات

بوابة EGhelp المصرية لاحدث الاخبار و المحتويات العربية والاجنبية
 
بوابة الموقعبوابة الموقع  الرئيسيةالرئيسية  س .و .جس .و .ج  بحـثبحـث  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  مواقيت الصلاة|  موضة حريمي و رجالي |  مسلسلات|  خدمات المصريين |  اسعار العملات |  اسعار الذهب|اسعار الذهب|  حالة الطقس |  طريقة التحميل |  

Welcome to Eghelp
لايك لصفحتنا ♥

المواضيع الأخيرة
القسم الاسلامي
مواقيت الصلاة
اسعار الذهب
اسعار العملات
برامج كمبيوتر
افلام مصرية
افلام اجنبية
افلام هندية
اغاني وكليبات
العاب فلاش
العاب كمبيوتر
المحمول و تطبيقاته
دروس و شروحات
زواج و تعارف
مطبخ واكلات
معلومات طبية و اعشاب
ربح من الانترنت
فيديو وصور
تسويق عقارات
خدمات ومواقع حكومية
وظائف حكومة وخاص
ابراج وفلك
تنمية بشرية
أخبار مصر و العالم
إرسال مساهمة في موضوع
شاطر | 
 

 فراخ بالخلطة السرية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
fayroz
ايجي مرشح للاشراف
ايجي مرشح للاشراف


انثى عدد المساهمات : 1500

مُساهمةموضوع: فراخ بالخلطة السرية   الخميس 30 يوليو 2015, 11:27 pm

طريقة الفراخ دى تحففففة فعلااااا و طعمها احلى من تكا..

سهلة و سريعة و بسيطة جداااااا ..و النتيجة فوق الممتااااازة..

كل المطلوب فراخ مقطعة مكعبات( انا استعملت شيش طاووق)

التتبيلة..
ثوم مفرى + ملح بسيط+زعتر + بابريكا+ صلصة+كاتشب
+فلفل اسود + صويا صوص+ ملعقة عسل ابيض+ خل +
عصير ليمون + ملعقتين زيت..
(طبعا عينك هى الميزان فى تحديد كمية كل حاجة..)

نضع الفراخ فى التتبيلة يوم كامل و يفضل فى الطاجن
اللى راح اسوى فيه.. ثم نغطيها و نضعها فى
الفرن حوالى 30 الى 45 دقيقة حتى تنضج.. ثم ننزع الغطا او الفويل
و نتركها 5 دقائق تحمر..


نقدمها مع ارز بسمتى بالكركم و الزبيب..





الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
فراخ بالخلطة السرية
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:تستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
بوابة ايجي هلب - مركز تحميلات :: منتديات الأسرة والشباب :: اكلات و وصفات مطبخ-
إرسال مساهمة في موضوعانتقل الى: